GRØNNERUP: Det har været et aktivt år for Vældgård Sportsrideklub(VSK) og for klubbens medlemmer.

Klubbens rytterne har, siden det igen blev muligt at komme til konkurrencer, benyttet sig fuldt ud af chancen for at kunne rejse rundt til stævner.  De har været rundt i hele Danmark. Fra Hjallerup og Frederikshavn i Nord, Gråsten i syd og til Solrød på Sjælland. Overalt har de repræsenteret klubben på fineste vis.

VSK havde hele 2 hold af ponyryttere, der startede ved DM i holddressur på Frederikshavn Rideklub i september. Der er tradition for udklædninger og et tema der går igen for holdet i løbet af hele stævnet og især til rytterfesten om aftenen.  Det er noget som ryttere – og hjælpere – går op i med liv og sjæl.

Batwomenholdet bestod af Sofie Holst Hilmermann, Ella Holm Rasmussen, Olivia Lyngholm og Isabella Høgh Sørensen.

Minionsholdet bestod af Jasmin Struntze Torp, Isabella Struntze Torp, Emma Rostved Nielsen og Mai Grønning. Minionsholdet red også i finalen søndag. 

Det blev nogle gode dage med fine resultater og flere individuelle placeringer. Det er den slags oplevelser der giver mange gode timer sammen og fantastiske venskaber i klubben

Ud over Rytterne ved hold-DM og deres mange fine resultater gennem året har bla. Caroline Terttu Boss på Toholts Silverboy, Maja Michelsen på King’s Player, Nanna Michelsen på Lotus, Anne Ørndrup på Luna og Karen Bruun bragt mange fine placeringer hjem til klubben.

VSKs hold af voksne hesteryttere stillede igen i år op til den Nationale Dressurens Venner Cup, hvor de flot vandt kvalifikationsrunden i Brønderslev. Holdet bestod af Line Asmussen, Line Tange, Marie Søgård og Heidi Kristensen. Det var 3. ud af 4 år VSK-holdet vandt kvalifikationsrunden.

Dermed skulle de også i år videre til finalen, der blev afholdt på Sjælland den første weekend i oktober.

Det var ellers lidt af et sats da finalen faldt sammen med efterårets D-stævne på Vældgård, som så skulle afvikles uden nogle af de mest erfarne og arbejdsomme kræfter i klubben. Men både finalen og stævnet blev afviklet på fin vis.

Trods den store stævne aktivitet rundt i det meste af landet har og den lille klubs begrænsede medlemsskare, har der alligevel været masser af aktivitet på klubbens matrikel lige uden for Farsø hvor der i årets løb har været afholdt i alt 4 stævner. Fordelt på 2 D-stævner og 2 C-stævner, der alle har været godt besøgt.

Ud fra de erfaringer som klubbens ryttere har taget med sig fra de store stævner, har der ved deres egne stævner være arrangeret klasser med enten hold- eller pardressur.

Desuden har der været afholdt de populære Cup’er over flere dage. Det har været en succes med klasser der giver en ekstra udfordring og sammenhold i en idrætsgren, der ellers ofte er karakteriseret ved individuelle præstationer. 

Disse klasser er efterhånden kendetegnene for stævnerne i Vældgård Sportsrideklub, og er nok, sammen med den altid hyggelige stemning, medvirkende til den store tilslutning, og bliver forhåbentlig fortsat en del af de kommende stævner.


Pardressur ved årets sidste stævne blev vundet af Signe Bulder og Caroline Dybdal Jensen fra henholdsvis Aalestrup og Gedsted Rideklub.  På 2.pladsen kom mor og datter Vivi og Caroline T Boss fra Stald Vældgård Sportsrideklub.

e-max.it: your social media marketing partner