HVALPSUND: Sidste år måtte arrangørerne bag det populære triatlonstævne ”Flugten til Hvalpsund” først flytte stævnet fra sommer til efterår.

Dernæst blev det afholdt – uden alt for meget opmærksomhed, for at beskytte deltagerne i et coronaår.

-I år alt tilbage ved normalen, og publikum er mere end velkommen, lyder det fra Mads Nyrup, der er med i arrangørgruppen bag ”Flugten til Hvalpsund”        

Og der bliver virkelig noget at være tilskuer til. Stævnet har over 300 tilmeldte deltagere fra hele landet, men også en del lokale. Der vil være to starter, begge med Færgen Mary som startrampe udfor Hvalpsund. Når triatleterne er sprunget i vandet, vil man fra land kunne se dem svømme distancen på de 950 m. på strækningen fra fiskerihavnen og langs Fjordvej til lystbådehavnen.


Stævnet svarer til en kvart jernmand med 950 meter svømning, 46 km. cykling og 10,5 km. løb.

Det er også på tæt på lystbådehavnen at triatleterne vil komme på land og gå ind i skiftezonen, hvor våddragt erstattes af cykel på en rundstrækning omkring Hvalpsund og på Lounshalven på 46 km. Efter de 46 km, skiftes til løbesko og til en løberundstrækning i Hvalpsund på 10 km.


I modsætning til sidste år, under Corona, er publikum i år meget velkomne til at komme og overvære stævnet og heppe i målområdet.   

Stævnepladsen ved Fjordvej er målområdet, hvor deltagerne vil passere flere gange undervejs både på cykel og i forbindelse med den 3. disciplin løb. Her stiller Hvalpsund Borgerforening an med telte og alle er velkommen til at kigge forbi og heppe, opfordrer Mads Nyrup.

Se annoncen for eventen med starttid HER

e-max.it: your social media marketing partner