FARSØ: Sara Thrige startede sin fodboldkarriere i FUIK, hvor hun spillede fra 1999 til 2010.

Da udfordringerne i Farsø blev for små, flyttede Sara på fodboldakademi i Viborg, hvor hun spillede på Viborgs U15 hold i et års tid. Herefter gjorde hun karriere på Viborgs U18 hold, imens hun fra en meget ung alder hjalp til på Viborgs førstehold i kvindeligaen. Senere blev hun en fast del af førsteholdet. Samtidig med den spirende fodboldkarriere bestod Sara sin studentereksamen i 2015.

I 2015 flyttede Sara videre til Kolding Q, hvor hun spillede indtil 2017 på deres ligahold. Med Kolding Q vandt Sara DM Bronze.

Efter to år i Kolding Q skiftede Sara i 2017 til Fortuna Hjørring, hvor hun indtil sommeren 2021 var med til at vinde 2 x DM Guld, 1 x DM sølv, 1 x DM bronze samt én pokaltitel. Sara var det sidste år anfører for Fortunas Kvindeligahold, hvor hun spillede mere end 100 kampe.

Sideløbende med fodboldkarrieren i Hjørring har Sara formået at uddanne sig til pædagog på normeret tid.

Ud over klubfodbolden har Sara også spillet på Ungdomslandsholdene U16, U17, U19 og U23, der samlet set har givet hende 42 ungdomslandsholdskampe.

Sara fik debut på kvindelandsholdet i 2016. Hun har til dato været på banen i 13 A-landskampe, og har været med landsholdet en del flere gange, hvor hun har set til fra bænken. A-landsholdet har budt på mange oplevelser i mange lande, blandt anden har Sara besøgt og spillet fodbold i Kina. Hun er netop igen udtaget til landsholdstruppen i forbindelse med de kommende VM-kvalifikationskampe mod Malta og Aserbajdsjan.

Med en sådan imponerende karriere fik klubber i udlandet øje på Sara. Blandt flere tilbud, blev der indgået en kontrakt med italienske AC Milan og dermed spiller hun nu i samme klub som Simon Kjær.

Sara flyttede til Milano den 1. juli og har allerede fuld fart på sin nye titel som fuldtidsprofessionel fodboldsspiller i en meget professionel og ambitiøs klub.

e-max.it: your social media marketing partner