UHREHØJE: I sidste uge satte over 25 “Mandfolk” og “Tøser” fra Uhrehøje MTB Klub hinanden stævne i Skørping for at tage på træningstur i Rold Skov

Rold Skov byder på i alt 50 km mountainbikespor med alle sværhedsgrader fra let til ekstrem.

MTB-rytterne kørte afsted i fire hold efter niveau, og på den ca. to timer lange træningstur blev der tilbagelagt mellem 17 og 24 km på de forskellige hold.

Nogle af rytterne kører af og til en tur på sporet, andre har været der et par gange, men for nogen var det første gang. Det glæder især Uhrehøje MTB Klubs formand Knud Odgaard, at mange fra holdopstart i efteråret 2020 fortsat holder ved deres træning og tager med på en klubtur som denne.

Et af medlemmerne fra Uhrehøjes Tøser på MTB proklamerede meget positivt efter turen, at når man træner på sporene i Uhrehøje Plantage, så er man da virkelig klædt godt på til at køre andre spor.

-Hun har jo ret, udtaler Knud Odgaard. MTB sporet i Uhrehøje Plantage har rigtig mange ‘teknikstykker’, så vi har jo de bedste muligheder for at lære kunsten at køre MTB.

Netop kunsten at køre MTB, fællesskab, motion og naturoplevelser bliver det helt store omdrejningspunkt, når Uhrehøje MTB Klub i denne uge byder velkommen til en masse nye MTB-ryttere til dette års opstart af “Uhrehøje Mandfolk på MTB” og “Uhrehøje Tøser på MTB”.

e-max.it: your social media marketing partner