UHREHØJE: I søndags havde Uhrehøje MTB Klub flyttet sidste klubtræning inden sommerferien til MTB sporet i Kollerup Plantage.

Plantagen bød på et 7,5 km let udfordrende spor, som blev gennemkørt 2-4 gange af de 22 deltagende ryttere fra Uhrehøje MTB Klub.

-Efter turen samledes vi på parkeringspladsen omkring en gang grillpølser med tilhørende drikkevarer, fortæller formand Knud H. Odgaard, der tilføjer at selvom mange holder ferie lige nu, så er der ikke tale om sæsonafslutning.

-Vi cykler hele året rundt, tre gange om ugen på sporerne i Uhrehøje. Og efter sommerferien starter vi nye hold ”Uhrehøjes Tøser på MTB” og ”Uhrehøjes Mandfolk på MTB”, som er for alle kvinder og mænd i hele kommunen, også hvis man ”fylder godt i landskabet”.

Så har du en fungerende mountainbike og en cykelhjelm, er du meget velkommen. Hos ”Tøser og Mandfolk på MTB” er det nemlig det sociale, der er i centrum, lyder det videre fra Knud H. Odgaard, der tilføjer at man bliver instrueret af kyndige instruktører og cykler i hold svarende til ens niveau.

e-max.it: your social media marketing partner