FARSØ: Sommer og den traditionelle håndboldpause nærmer sig – men langt de fleste hold i Farsø HK har forlænget sæsonen med ekstra træning samt deltagelse i en sommerturnering, der afvikles indtil sommerferien.

U9 piger har allerede spillet to kampe mod henholdsvis Aars og Thisted og har nu kamppause indtil den 10. juni, hvor Aalestrup gæster Dronning Ingrid Hallerne.

U11 piger indledte med et nederlag til Skive. Pigerne får chancen for point igen på fredag, hvor de drager til Aars.

U13 piger åbnede sommerturneringen på hjemmebane mod Skive FH. Det var tydeligt at se, at pigerne nød at komme i kamp igen. De kom rigtig flot fra start med to hurtige scoringer fra stregen af Mikkeline Holst. Alberte Jensen holdt buret rent et godt stykke ind i første halvleg assisteret af et velspillende forsvar. Følgende scoringer blev noteret: Søs Trend 5, Alberte Sander 3, Isabella Juel 3, Mikkeline Holst 2, Rosa Sauer 1. Kampen endte 14-3 til Farsø HK. Pigerne spiller allerede igen på tirsdag på hjemmebane mod Aalestrup.

U13 drenge fortsætter holdfællesskabet med Løgstør HK og har to hold tilmeldt sommerturneringen. Begge indledte turneringen mod de dygtige drenge fra Skive, som vandt begge kampe. Drengene spiller igen på fredag mod Morsø HK.

Formand for Farsø HK, Morten Høgh siger: -Det er dejligt, at se hvor meget såvel trænere som spillere har savnet fællesskabet og håndbolden i den seneste sæson, der har været lukket ned siden december. Næsten alle ungdomshold træner fortsat, hvor sæsonen normalt afsluttes i slutningen af marts. Som alle andre foreninger frygter vi naturligvis konsekvenserne af Covid-19. Indtil videre er vi dog fortrøstningsfulde og med en ekstraordinær indsats fra vores dygtige og frivillige trænere er der lagt et flot fundament for den kommende sæson. Vi glæder os til at starte op til en forhåbentligt normal sæson, hvor vi håber, at endnu flere vil være en del af de fantastiske oplevelser og det fællesskab, som håndbolden giver.

e-max.it: your social media marketing partner