FARSØ: FUIKs Venner har trods Corona-pandemien været aktiv i lille skala.

-Blandt andet har vi indkøbt og overdraget VEO kamera(filmer fodboldkampene –red.) som er i flittig brug i forbindelse med FUIK’s kampe, træninger m.v., fortæller formand for FUIK’s Venner, Jens Røschmann.

De sidste udlodninger i Klublotto 2020 er videregivet til de heldige vindere. således er der udloddet 4x800 kr. i løbet af året. Pengene udloddes i form ar gavekort til brug i Farsø Handelstandsforenings butikker.

De heldige sidste vindere af gavekort på henholdsvis kr. 500, kr. 200 og kr. 100 blev Thorben Finnerup, Rikke Øgaard. og Bente Virenfeldt.


Her overrækker formand for FUIK’s Venner Jens Røschmann et gavekort på kr. 200 til Farsø Handelsstandsforenings butikker til Rikke Øgaard som vinder af Klublotto

 

Jens Røschmann fortæller, at FUIK’s Venner er i gang med at udsende Klublotto opkrævning og appellerer til at indbetale, så der også bliver penge til FUIKs ungdomsafdeling i 2021

-Der er selvfølgelig en del arrangementer som har været umulige at gennemføre de seneste mange måneder, men nu lysner det forhåbentlig igen, siger Jens Røschmann. Vi håber at kunne afvikle aktiviteter senere på året. Det gælder det store indefodboldstævne, juletræssalg, julebal og salg af "krudt" i samarbejde med XL byg.

-Til alle foreningsbestyrelser skal der blot lyde herfra, at trods modgangen i forbindelse med pandemien, er der prøvet mange ting for at holde gang i aktiviteter til gavn for trivsel og sundhed.. Tak for det, lyder det fra Jens Røschmann.

e-max.it: your social media marketing partner