Ny bestyrelse for rideklub kommer med fornyet energi

FARSØ: Farsø Rideklub fik i sidste måned 3 nye friske kræfter i bestyrelsen, hvilket betyder at klubben lige nu har sat flere ting i gang.

Bestyrelsen er godt hjulpet på vej af Lene Sørensen, der så sent som i december blev ansat som daglig leder af rideskolen.

-Hun har fra første dag i jobbet knoklet for at få bragt orden på stedet igen. Det er en sand fornøjelse at se hende arbejde, komme med ideer og gå-på-mod, fortæller formand for Farsø Rideklub, Monica Risgaard og fortsætter:  

Vi har nu taget hul på et nyt år. Det er lykkedes os at komme igennem coronas skarpe kløer indtil videre. Vi er i gang med at restaurere lidt i ridehallen. I den forgangne weekend fik vi anlagt en ny ridebund i ridehallen. I den forbindelse er vi blevet mødt med sponsorstøtte fra Nordkabel som både har sponsoreret sand og har stillet maskiner til rådighed til projektet. I sammen ombæring er vi ved at pille alt gammelt hegn ned, gruble alle folde og sætte nyt hegn.

Med andre ord er ved at vende hjulene og komme i gang igen. Farsø Ridehal trænger til en kærlig hånd og mange ting er i forfald.

Vi har derfor tegnet nye sponsoraftaler, som gør det muligt for os at forbedre stedet igen. Til gengæld har vi i bestyrelsen og den daglige leder til sinde at lægge alt det daglige forbrug m.v. i lokalt regi. Det er utroligt vigtigt for vores lille by med et godt sammenhold. Ligeså vigtigt for lokalsamfundet er et godt og velfungerende foreningsliv.

 

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: