FARSØ: Lige nu er svømmehallen i Dronning Ingrid Hallerne lukket grundet Corona-situationen.

Det vil den nok også være et stykke tid endnu, men det afholder ikke Aars Svømmeklub, der står for foreningssvømningen, i at planlægge nye hold.

Nyt på programmet i svømmehallen i Farsø bliver Float Yoga.

-Der er tale om en kommende Danmarks premiere i svømmehallen i Farsø, fortæller Jimmy Krøier Sørensen, formand for Aars Svømmeklub, der tilføjer at Float Yoga kommer til at foregå på svømmeklubbens Aqua Base boards, som i forvejen bruges til Float Fit.

Flydende yoga
Det er yogainstruktør Solbritt Andersen fra Alstrup, som mange vil kende fra Yogaly på Røjbækvej i Farsø, der gør yogamåtten flydende i svømmehallen i Farsø.

Selv fortæller Solbritt Andersen: - Float Yoga er faktisk almindelig yoga, bare på et Aqua board i vandet.

Til Float Yoga kombinerer vi øvelserne med vandets blide bevægelser, vi laver stillingerne lidt langsommere end vi ellers ville gøre til yoga på land.

Da det kræver en hel del mere koncentration med, at finde balancen, skal man hele tiden vide hvor man befinder sig på boardet.

Yoga handler jo om, at slippe tankerne og være i nuet. At opleve øvelserne og deres effekt på kroppen - og rigtig mange har faktisk svært ved, at slippe tankerne, selv når de dyrker sport.

Slip tankerne – ellers ryger du i vandet
Til Float Yoga kan du simpelthen ikke undgå det, da øvelserne kræver al din opmærksomhed, fordi det er så krævende for din balance, ellers ryger du altså i vandet, fortæller Solbritt Andersen og fortsætter:

Øvelserne på boardet er stort set de samme, som vi laver til yoga på land, dog vil der være flere liggende og siddende øvelser.

De stående vil blive ekstra krævende, men dem vil vi selvfølgelig også forsøge os med.

Yoga i sig selv er en rigtig god træningsform for både krop og sjæl, da det er en blid og behagelig måde, at få rørt kroppen på.

Med Float Yoga får du virkelig trænet alle dine muskler, og din balance bliver styrket enormt.

Heldigvis foregår det hele i et roligt tempo, og de fleste kan være med.

Det bliver rigtig sjovt og udfordrende og jeg kan garantere sved på panden og ømme lår dagen derpå.

Solbritt Andersen underviser normalt i klassisk Hatha yoga i Yogaly, derfor glæder hun sig til at udvide sin erfaring indenfor yoga, og afprøve den nye spændende yogaform.

Som sagt, er det endnu uvist hvornår det nye hold starter op, da det kræver en åbning af svømmehallen.

e-max.it: your social media marketing partner