FARSØ: Med støtte fra DIF og DGI's foreningspulje kan Farsø Tri og Trim´s triatlon udvalg nu sætte gang i de sidste forberedelser til en spændende Tri-dag her i slutningen af oktober.

Ejgil Troelsen og Karina Tilsted, som har barslet eventen, og begge er aktive triatleter i Farsø Tri & Trim, håber at tri-dagen vil kaste lys og fokus på triatlon som almindelig motions form, hvor alle kan være med, og ikke kun som en sport for de særligt trænede.

-Det kræver ikke alt muligt udstyr for at kunne dyrke denne sport, som mange ofte tænker, med lidt badetøj, cykel og et par løbesko kommer man ganske langt, understreger Ejgil Troelsen, som også sidder i Farsø Tri og Trim´s bestyrelse.

I klubbens triudvalg, glæder de sig over at kunne komme i gang med eventen – og forhåbentlig byde velkommen til en masse Triatlon og klub interessenter den 31. oktober hvor eventen afholdes i Dronning Ingrid Hallerne i Farsø.

Viden og foredrag med Eskild Ebbesen
Dagen byder på forskellige informationer og viden om Triatlon, foredrag med Eskild Ebbesen og lidt praktiske øvelser.

-Dagen er gratis, og vi håber selvfølgelig på at en del lokale i Vesthimmerland vil se det som en opfordring, og melde sig til. Der er desværre kun plads til 40 tilmeldte personer, så det bliver efter først til mølle princippet, siger Karina Tilsted.

Karina Tilsted og Ejgil Troelsen opfordrer alle der går med en lille triatlon drøm - stor som lille, at tilmelde sig, da det netop er ikke øvede triatleter eventen har som målgruppe, men netop almindelige mennesker indenfor en bred aldersgruppe.

Klubben i Farsø har fået bevilliget 43.000 kr. i støtte fra DIF og DGI's foreningspulje til afvikling af tri-eventen.

LÆS HER HVORDAN DU MELDER DIG TIL

e-max.it: your social media marketing partner