HVALPSUND: Ro-afdelingen i Nautilus er nu kommet på vandet efter en lang vinter, hvor der er brugt mange timer på at slibe og lakere de gamle robåde.

-De skal behandles nænsomt og med meget omhu, da det er spinkle både, fortæller Helle Frisk, som er med i styregruppen for roerne i Nautilus og fortæller videre: 

-COVID 19 skabte mange begrænsninger for os utålmodige roere. Der kom hele tiden nye restriktioner. Samtidig med at vejret blev bedre og bedre. Men nu letter det hele, og vi glæder os til endelig at komme på fjorden. 

Vi er nu i gang med vores ugentlige klubaftner, som altid ligger om tirsdagen, hvor vi mødes så mange som muligt.

Flere dags- og weekend ture er også planlagt.

Helle Frisk fortæller: - Blandt roklubberne rundt i landet, er der et godt fællesskab. Alle roklubber tager gerne imod et hold roere, fra en anden landsdel, som så låner deres ro både ud. Dette er en dejlig mulighed for at opleve et nyt ro område, få frisk luft, god motion og nyde et godt fællesskab. 

-Vi plejer hvert forår, at lave et kursus for nye roere, men dette har ikke været muligt i år p.g.a. Covid19 restriktionerne, siger Helle Frisk, men skulle der være nogle interesserede  som kunne have lyst til at prøve at ro, så er de meget velkommen til at henvende sig, så vi kan få nye roere på holdet.

e-max.it: your social media marketing partner