FARSØ: Hele tre spillere fra Farsø/Ullits IK’s årgang 2008 har fået tilbudt klubskifte til de kommende U13-elitehold i henholdsvis AaB og Hobro IK.

Hjalte Hansen, som er målmand, har takket ja til et tilbud om klubskifte til AaB Talent, mens Peter Dige har takket ja til et tilbud om klubskifte til Hobro IK. Jonas Torp Søe har valgt at takke nej i denne omgang til et tilbud om klubskifte til Hobro IK.

Allerede for tre år siden, da drengene dengang blot var U10, lancerede DBU sit nye talentudviklingsprojekt TOP-center i samarbejde med Fælles Nordjysk Fodboldsamarbejde, der er AaB Talent, Hobro IK og Hjørring IF’s fælles klubsamarbejde, som FUIK er en del af.

Her blev Hjalte Hansen udtaget til en ugentlig talenttræning, og senere kom både Peter Dige og Jonas Torp Søe også til i dette tilbud. Sideløbende har Hjalte og Peter haft deltaget i T+-træning i AaB Talent med blot 25 andre spillere i samme årgang fra hele Nordjylland.

Det betyder, at Hjalte Hansen efter sommerpausen starter op i AaB Talent, mens Peter Dige starter op i Hobro IK. To klubber, som begge er licensklubber hos DBU, og dermed har ret til at rekruttere spillere ind til elitehold fra og med U13.

-Vi er fra klubbens side rigtig stolte af, at vi igen kan levere spillere til den absolut højeste hylde. Vi ser frem til at følge talentspillerne videre færden på fodboldbanerne, hvor modstanderne fremover i stedet vil hedde FC Midtjylland, AGF, Randers FC m.fl.. Samtidig er vi også stolte af de mange dygtige drenge og piger, som fortsat spiller i FUIK efter sommerpausen, lyder det fra formand for FUIK, Magnus Bojer.

 

 

e-max.it: your social media marketing partner