FARSØ: Dronning Ingrid Hallerne, Vester Hornum Hallen, Strandby Hallen, Ullits Minihal m.fl. er fra dags dato lukket ned på baggrund af Regeringens anbefalinger om at begrænse spredningen af corona virus.

Ud over at sportsaktiviteter i foreninger og klubber er aflyst i foreløbig 14 dage frem til søndag den 29. marts 2020, betyder det også at arrangementer såsom generalforsamlinger som skulle have været holdt i hallerne er aflyst og udsat indtil senere.  

Læs nogle af udmeldingerne fra hallernes facebooksider her:


VIGTIG INFORMATION:

Dronning Ingridhallerne, svømmehal, motionscenter, klublokaler, Vester Hornum hallen er lukket ned fra i dag(11. marts 2020) og til minimum søndag den 29 marts. Dvs. alt sport, møder, børnefødselsdage m.m. er aflyst. Vi beklager men vi må bakke op om den situation Danmark står i. Vi vil opdatere situationen hvis der sker nyt samt hvornår vi er åbne igen. HUSK dette er for at beskytte dem som ikke kan klare at få corona virussen og ikke for at genere vores brugere mvh. Centerleder Hans Kaldahl 


Med baggrund i Statsministerens udmelding her i aften lukkes Strandbyhallen indtil den 29/3 2020. Forhåbentlig er der styr på situationen herefter. Henning Christensen.
 


Status torsdag d. 13/3 - til info så bliver Hallen låst i dag torsdag - Det betyder, al aktivitet i Ullits minihal er aflyst fra nu og til og med 29/3. Hanne Langbak

 

e-max.it: your social media marketing partner