FARSØ: I dag, var der standerhejsning og officiel start på udendørssæsonen for FUIK’s senior spillere.

Men rent faktisk har der slet ikke været et stop i det udendørs fodboldspil. Det skyldes FUIK’s populære kunstgræsbane, der uanset vejr og årstid altid står klar til træning af fodbold driblingerne.

Derimod stod det klart med et skilt på opvisningsbanen, at det ægte fodboldgræs på stadion endnu ikke er klar til en kamp, det er underlaget simpelthen for blødt til.   

Men forårsturneringerne skal snart i gang, og formand Magnus Bojer kunne dermed byde velkommen til den nye sæson.  

Han gjorde opmærksom på den kommende træningslejr og den forestående generalforsamling i FUIK. Men især kunne han fortælle, at for serie4 holdets vedkommende foregår denne sæson i en meget lokal pulje og det samme gælder serie2, der kommer til at møde hold ikke så langt herfra.  

-Trænerstaben er nogenlunde den samme som i den forgangne sæson. Jens Bojer er fortsat førsteholdstræner. Jesper Lynderup er fortsat træner for serie4 med Mads Tejlgaard som hjælpetræner. Magnus Bojer fortsætter som træner for U19. Så har vi en lille udskiftning på serie6 med Kasper Skov og Viktor. For damerne får Jonas Brøndum en stor forstærkning i Kim, lød det fra Magnus Bojer omkring trænerstaben i FUIK’s seniorafdeling.            

Herefter gik flaget til tops på Farsø Stadion til sæsonstart. Det stod årets FUIK’er Bjarne Kurinow for med assistance fra Peder Ditlev.  

Efter en god times træning på kunstgræsbanen for seniorspillerne, ventede der traditionen tro varm suppe til spillerne i klublokalet. Desuden var der pokal til spillere der har rundet 100 kampe for førsteholdet

 

e-max.it: your social media marketing partner