FARSØ: Begge Farsø Skoles fodboldhold er klar til semifinalen i Skolefodbold i Region Jylland.

Drengene sikrede sig videre deltagelse i forrige uge, så der var med spænding set frem til pigernes kvartfinale mod Torslev Skole.

At man skal være klar fra start, fik gæsterne en lærestreg på, da Farsø Skoles piger fik en drømmestart med 3 scoringer indenfor de første 7 min. Denne flotte start var med til at grundlægge sejren på 4-1 og dermed gik pigerne også videre til semifinalen.

Trods den flotte start og sejr var der dog plads til forbedringer, cheftræner Rudi Møller udtaler således:

-Vi kan være særdeles tilfredse med starten og paratheden der, men generelt spillede vi en svag kamp på flere parametre, specielt det tekniske niveau var under vanlig standard og måske blev den flotte start også en sovepude, da Torslev Skole fik lov til at spille sig ind i kampen. Det er klart at hvis vi vil hele vejen til finalen, så skal vi hæve niveauet, siger Rudi Møller.

At begge skolens hold er i semifinalerne, samme år er aldrig set før, så eleverne kan være stolte af præstationerne. Men begge hold har således ambitioner om at nå et skridt videre. I semifinalen venter der for begge hold hjemmebane mod Søndre Skole fra Hobro, som spilles i morgen torsdag.

 

e-max.it: your social media marketing partner