FARSØ: Næste torsdag starter foreningerne ”Ældresagen” og ”Sundhed, trivsel og læring i Farsø” igen med et godt tilbud til alle seniorer.

Vi bygger videre på den store og positive tilslutning i foråret med ”Bevæg dig for livet 60+” der havde mere end 75 deltagere, siger formand for Ældresagen Jonna Michelsen.

Der vil som sidst være fælles opvarmning, og en hel række valgfrie aktivitetstilbud som boccia, SMART training, yoga, floorball, curling, badminton, bordtennis, pickle ball, vandgymnastik, svømning m.m. tilpasset deltagernes ønsker og fysiske muligheder - og sidst men ikke mindst hygge med kaffe, fællessang og en god snak.

-Vi har fået mange positive tilbagemeldinger på sidste forløb, og derfor fastholder vi både tidspunkt og fordeling af aktiviteter. Vi forventer at kunne tilbyde et par nye aktiviteter, men det vil være ud fra deltagernes ønsker og de muligheder, vi har i og omkring Dronning Ingrid Hallerne i Farsø, siger formand for ”Sundhed, trivsel og læring i Farsø”, Gert Hosbond og oplyser at det vil være et efterårsforløb på 8 gange til en samlet pris for aktiviteter og kaffe på kr. 200.

-Så mød op for at få et par hyggelige timer sammen med mange andre seniorer. Vi er med i en kampagne for at motivere endnu flere seniorer til bevægelse og samvær med andre, så tag naboen og vennerne med, der er plads og tilbud til alle, opfordrer Jonna Michelsen og Gert Hosbond.

SE ANNONCEN HER

 

e-max.it: your social media marketing partner