VESTER HORNUM: I dag blev det årlige rundboldstævne afholdt på Vester Hornum Skole for 3.klasser fra skoler fra Ranum, Farsø, Ullits, Løgstør, Toppedalskolen og Vester Hornum.

Det var en dag, hvor der blev knoklet og heppet rundt på rundboldbanerne, hvor holdene var blandede af eleverne fra de forskellige klasser.

Efter flere dage med silende regnvejr viste vejret sig fra sin gode side, da det stort set var tørvejr og solskin hele dagen. Undervejs i stævnet blev der holdt pauser i Vester Hornum Hallen, hvor der blev spist madpakker og leget på kryds og tværs af skolerne.

-Der var flere, der efter stævnet kom og sagde, at de havde fået nye venner fra andre skoler. Så så må man sige, at dagen har været vellykket, fortæller Ulla Gatten Christensen, lærer på Vester Hornum Skole.

 

Alle hold spillede 9 kampe, og der var tæt løb om sejren. Vindere af stævnet blev ”hold 1”, bestående af Jonas, Mikkel, Frederikke og Clara fra Farsø Skole, Sebastian, Mads, Malthe, Sarah og Celina fra Løgstør Skole, samt Karla, Andreas og Emma fra Toppedalskolen. 

Samme dag var 4.klasserne fra de seks skoler samlet i Ranum til fodboldstævne og 5.klasserne på Toppedalskolen til langboldstævne.

 

 

e-max.it: your social media marketing partner