FarSØ Løbet – du kan nå det endnu

FARSØ: I aften kl. 18.30 løbes FarSøFesten i gang med den 32. udgave af FarSØ-Løbet og det nye ”Hyggeløbet”.

Og hvis du endnu kun er nået til at finde løbeskoene frem, kan du stadig nå at deltage i løbet ved at tilmelde dig fra kl. 17.30 og frem til løbsstart. Start og mål er i Farsø midtby ved Den Jyske Sparekasse.    

Mange tilmeldte
Farsø Tri og Trim, som fra i år har overtaget arrangørrollen og ligeledes har tilført det halvt så lange ”Hyggeløbet” til FarSØ Løbet, fortæller at det går ganske godt med tilmeldingerne.   

En status mandag lød på over 700 tilmeldinger til Farsø Løbet på 6,5 km og over 130 tilmeldinger på Hyggeruten 3,1 km. Farsø Skole bakker som vanligt talstærkt op om løbet og flere af byens virksomheder har tilmeldt store hold.     

Farsø Skoles elever er forhåndstilmeldt
Farsø Skole deltager for 10. gang og har forhåndstilmeldt sine elever. 0. og 1. klasse er tilmeldt Hyggeløbet, mens resten af skolens elever et tilmeldt FarSØ Løbet. Skolens elever vil være synlige i deres særlige løbetrøjer.    

Mange detaljer at holde styr på for ny arrangør
Planlægningen af løbet går godt, omend der er virkelig mange detaljer for den nye arrangør, Farsø Tri & Trim, at lære at holde styr på. Klubbens medlemmer støtter flot op om løbet.

-Vi har en hær af vejvisere ude på ruten og to af klubbens veteraner, Erling & Jessie Pedersen, vil agerer “fejebakke” og cykle efter sidste løber på 6,5 km ruten, så alle ved hvornår de kan gå hjem, fortæller Britt Folkermann fra Farsø Tri & Trim og fortsætter:     

I startområdet har vi sat ekstra bemanding på både “Udlevering af startnumre” og på “Eftertilmeldingen”, så det hele forhåbentlig glider nemt uden at danne lange køer, men vi opfordrer alligevel folk til at komme i god tid. Udlevering af startnumre og eftertilmelding åbner kl.17.30.  

En anden uundværlig detalje er byens kendte speakerstemme. Peter og Karen Møller har sagt Ja til fortsat at styre løjerne via mikrofonen og give de nødvendige informationer i starten og komme med anekdoter undervejs i løbet. Og der bliver nok af underholdning til publikum i målområdet, idet Den Jyske Sparekasse igen i år har sponseret publikumspræmier. Så der bliver god underholdning for både løbere og publikum.  

Vi er ganske godt tilfredse med forberedelserne hos Farsø Tri & Trim. Nu håber vi bare på en lidt lysere vejrudsigt og tørvejr på dagen!, siger Britt Folkermann.   

Præmieoverrækkelse kl. 20.00
I byfestteltet i Søanlægget hyldes de 3 hurtigste løbere i FarSØ løbet i hver af de 14 grupper med overrækkelse af præmier og medaljer. Desuden afsløres det hvilket firma eller forening, der har stillet med det største hold.     

Samtidig kan løbsresultaterne ses på my.raceresult.com.  

SE ANNONCEN FOR FARSØ LØBET OG HYGGELØBET HER

 

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: