FARSØ/AARS:Med undervisning i både Farsø Svømmehal og Aars Svømmehal tilbyder Aars Svømmeklub svømmeundervisning og motionshold til alle aldre og niveauer - fra baby til senior.

Konkurrencesvømmerne startede i uge 32, mens de øvrige godt 70 undervisningshold starter i næste uge. Tilmeldingerne til klubbens mange hold strømmer ind, og flere af holdene er allerede fuldt booket.

Klubben har også fokus på teenagere, som klubben gerne vil have ned i det våde element. Udover konkurrencesvømning, kan de også boltre sig med Udspring, Super Teen og Teen Svømning. På Udspringsholdene er der fokus på kropsbevidsthed, balance og springforståelse – så man kan udføre det perfekte udspring. Desuden er der mulighed for at deltage i såkaldte Trip-Trap udspringsstævner. Super Teen er et hold hvor svømning, udfordringer og alternative vandaktiviteter er i spil. Sjov, ballade, action og selvstændige deltagere, hvor det er fedt at være med, er nøgleordene på Super Teen. Teen Svømning holdet er bane- og tekniksvømning, hvor konkurrence ikke er i fokus, men hvor der i stedet lægges vægt på det sociale samvær omkring svømningen.

Flere undervisningshold for børn
Udover 40 svømmeundervisningshold for børn, kan de også gå til Udspring samt Havfruesvømning, som dog mest er for pigerne. De større børn, der har svømmet i flere år, får gradvis mulighed for at prøve konkurrencesvømning via holdet K-Start, ligesom mange af børnene deltager i klubbens eget FlipperCup stævne.

Svømmeundervisning og motion for voksne
De voksne har også mange tilbud i svømmeklubben, da de både kan få svømme- og crawlundervisning samt gå til Vandtilvænning, Seniorsvømning, Premasters og Masters. Derudover tilbyder klubben mange motionshold - Aqua Spinning, Aqua Circle, FloatFit, Aqua Fitness og Vandgymnastik.

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner