STRANDBY: Strandbys årlige byfest, der i år har fået navneændring til Strandby Festuge tog sin start i aftes.

Med Strandby IF som arrangør og festens afholdelse på Beach Town Arena – altså Strandby Stadion, kommer man ikke uden om nogle fodboldkampe og andre former for dyster på grønsværen.

I aftes blev der lagt ud med Oldboys fodbold. Her stod hjemmeholdet klar til at tage imod bl.a. Vester Hornum.   

Ny oprykkede Strandby herrer går på banen  
I aften fortsætter fodbolden med en serie 3 træningskamp. Som bekendt er Strandbys 1. hold netop rykket op fra Serie 4 til Serie 3, og dermed er det med at få kampformen pudset af til sæsonens første turneringskamp. Den spilles på hjemmebanen – Beach Town Arena fredag aften. Modstanderen er Møldrup/Tostrup IF
  

Torsdag er fodboldfri aften
I morgen er fodboldfri aften, men til gengæld vil der være Gå Banko, Bazooka skydning , Bobspil og Cykelringridning på programmet inden, der vil blive lagt pølser på grillen til en hyggelig grillaften. 

Damefodbold
Fredag er fodbolden tilbage både på grønsværen og på computer. Strandbys damer har arrangeret en træningskamp på Beach Town Arena inden Strandby IF’s serie 3 hold spiller deres turneringskamp.     

Gadekamp i krocket
Ligeledes fredag aften er der arrangeret en gadeturnering i Krocket. Her ser Stine Dinesen fra Strandby IF gerne flere tilmeldinger.   

-Meget gerne et hold fra Ertebølle, Farsøvej samt Egevej, siger hun. Der skal samles 4-6 deltagere fra hver ”gade”. Det bliver super sjovt siger Stine Dinesen der også lokker med præmier til vinderne og hjælp fra en krocketklub, der vil styre slagets gang, som kommer til at finde sted ved bålhytten ved Strandby Hallen.      

Fredag aften er der også Bazooka skydning og bobturnering på programmet igen og ikke mindst finalen i kortturneringen fedtmule og den populære FIFA- turnering.     

For børnene er der indrettet et børnehjørne, hvor der er arrangeret snobrødsbagning, ristning af skumfiduser - og andet spændende.   

Familiefodbold og veteranturnering
Lørdag er der mere fodbold på programmet – og mest for sjov. Lørdag er der familiefodbold og en opvisningskamp med Ankers Stjerner.   

Men lørdag er der også en indtil videre hemmelig dyst ”Kapsejlads på Beachtown Arena” og en tegnekonkurrence for børn.   

Lørdag aften rundes Idrætsugen af med teltfesten på Strandby Stadion, hvor der bydes på helstegt pattegris og dansemusik.

SE PROGRAMMET FOR FESTUGEN HER

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner