FARSØ: Som det er tradition, så løbes FarSØ festen i uge 33 i gang med Farsø Løbet med start og mål ved Den Jyske Sparekasse i Farsø midtby.

Ny arrangør
Det er dog ikke længere Den Jyske Sparekasse der er praktisk arrangør. Den opgave har pengeinstituttet efter 32 år videregivet til den lokale løbeklub Farsø Tri & Trim.  

-Tri og Trim har de senere år være sparekassen behjælpelig med flere praktiske opgaver i forbindelse med FarSØ Løbet, og da løbeklubben i forvejen er arrangør af flere lokale løb, så var det nærliggende at spørge om de var interesserede i at overtage løbet, fortæller Hanne Krogh Sørensen fra Den Jyske Sparekasse.  

Hun har gennem de seneste år stået for de mange praktiske opgaver omkring løbet, som altså nu er lagt i hænderne på Farsø Tri & Trim.  

Hanne Krogh Sørensen fortæller dog, at Start og Mål fortsat er i midtbyen ved Den Jyske Sparekasse og at det også fortsat er muligt at tilmelde sig løbene i sparekassen. 

Ekstra rute – alle kan være med
Arrangørskiftet har også ført det med sig, at FarSØ Løbet får en ekstra rute.  
 

-For at så mange som muligt uanset kondition og alder kan være med i FarSØ Løbet har vi at supplere med en ekstra rute, fortæller Britt Folkermann fra Farsø Tri & Trim.   

-Ruten er på 3,1 km – og altså halv så lang som FarSØ Løb ruten. Vi har valgt at kalde den ”Hyggeløbet”, hvilket betyder at alle kan være med uanset tempo. Vi forventer en del barnevogne og klapvogne på denne rute, da familierne kan tage deres 0-4 årige børn med gratis på hyggeruten, lyder det videre fra Britt Folkermann, der oplyser at det dog alligevel kræver tilmelding af de 0-4 årige for at få udleveret startnummer.   

”Hyggeløbet” starter 10 minutter senere end FarSØ Løbet og har samme ruteforløb som første del af FarSØ Løbet, altså Nørregade, Holmevej, Røjbækvej, Nybovej og Søndergade mod nord til målstregen på Stationsvej.  

Der er ikke ændret ved FarSØ Løbets rute der har det spektakulære forløb gennem Farsø Søanlæg.  

Præmieoverrækkelser i Byfestteltet
Efter løbene er det også Byfestteltet i Farsø Søanlæg der er rammen om præmieoverrækkelserne.  Der er præmier og medaljer til de 3 hurtigste i hver gruppe i Farsø Løbet, mens der er lodtrækningspræmier til deltagerne i Hyggeløbet. Og som altid er der også præmier til de 3 største hold; så arrangøren håber at de lokale firmaer fortsat bakker op omkring løbet; og er med til at skabe den gode stemning. 

Se her hvordan du melder dig til 

 

e-max.it: your social media marketing partner