STISTRUP: I denne weekend, var Vesthimmerland for første gang vært for en International Karate Lejr, ”Camp Himmerland - Full Contact Karate”, med deltagere fra hele verden.

Det var Himmerland Martial Arts Academy, der havde arrangeret ”Camp Himmerland”, som blev afholdt på Farsø Efterskole. 

”Camp Himmerland” har været en årlig tilbagevendende begivenhed, siden 2014, men i år var det første gang, at der var andre nationaliteter med. 

Der var mange nationaliteter samlet, blandt andet: Japan (dog bosat i Danmark og Tyskland), Tyskland, Danmark, Grækenland, Canada, Sverige og Spanien. 

Det blev 3 dage med masser af Basis træning, Kamp træning og Kata træning, men også en masse hygge. 

Børn, Unge og Voksne på tværs af landet og nationaliteter, brugte weekenden på at lære nye ting, men også forbedre ting de allerede kendte til. 

22 ”Sortbælter” deltog på Camp Himmerland. Det ser man ikke så tit i Danmark. Flere af dem, var endda ”4.Dan” og derover. 

-Vi har fået mange positive tilbagemeldinger på Camp Himmerland og ser allerede frem til næste år, siger Kim Trier Larsen, formand for Himmerland Martial Arts Academy.. 

Nu er planlægningen gået i gang, til det kommende Danmarks Mesterskab i Modereret Knock Down Karate, som afholdes til oktober i Dronning Ingrid Hallerne i Farsø. DM 2019, er igen i år støttet af Vesthimmerlands Kommune. 

Vi håber mange deltager både til Camp Himmerland næste år, men helt klart også til DM, som i år også vil have Veteranklasser for folk over 40 år. 

-Vi er meget glade for at vi og Vesthimmerlands Kommune kan få lov til at blive promoveret på både landkortet og verdenskortet ved hjælp af vore arrangementer. siger Kim Trier Larsen.

 

e-max.it: your social media marketing partner