FARSØ: Fredag eftermiddag gik turen til Ikast for ca. 55 spillere og ledere fra Farsø Håndboldklub til det årlige Forbundsmesterskab i Ikast.

-Alle var i godt humør og glædede sig til en weekend med masser af håndbold og socialt samvær, derfor er stævnet altid en tur som spillerne glæder sig til, en tur hvor alt det sociale virkelig kommer frem. Der skal selvfølgelig også spilles noget håndbold og når der spilles er det fedt at vores Farsø hold bakker hinanden op. For de 4 ungdomshold var der opbakning fra alle spillerne, trænere og forældre, lyder det fra Henrik Sauer, der var med til at arrangere turen og her beretter hvordan det gik de fire hold i Ikast:    

U10 drenge: De startede med 2 kampe i indledende pulje. De blev begge vundet og alle havde fået lavet mål, så det var en dejlig følelse de kunne tage med i A slutspillet. Der var endnu 2 kampe, som også blev til fuld høst, dog var der kommet mere modstand. Drengene kunne derfor søndag morgen spille sig i finalen med en sejr over Aalborg KFUM og der var ingen slinger i valsen, det blev en sejr på 9-6 og finale pladsen var hjemme, de skulle lige spille den sidste kamp i slutspillet og den bød på det første nederlag i turneringen. Den sidste og finale kampen skulle stå mellem Aalborg KFUM og os, Farsø spillede en fantastisk finale hvor deres forsvar var godt fightende og de levnede ikke mange chancer til KFUM og i den anden ende var Farsø knivskarpe på de ting de kørte, hvilket betød at der aldrig rigtig var spænding i en kamp som Farsø vandt 13-9. Der skal virkelig gives ros til spillerne for deres sammenhold, som stod igennem alt denne weekend. 

 U10 piger: Pigerne startede ud med to kampe mod Aalborg KFUM og Ikast, som begge blev vundet med samlet 10-0. Dermed var pigerne klar til A-slutspillet, der blev modstanden dog for stor og kræfterne var måske sluppet op, så efter tætte kampe med 3 nederlag på bl.a. 2-4 og 4-5 sluttede de med en samlet 6-plads, men de havde en super weekend med hygge, sange, pizza og stor ros fra deres trænere for aldrig at give op, med fantastisk humør og kampgejst! 

 U12 drenge: I første kamp lørdag mødte de Ikast, som er et af Jyllands bedste hold og det blev desværre til et nederlag efter en super kamp af drengene, derefter skulle de slå Aalborg KFUM for at nå A-slutspillet, men alle kræfter var åbenbart blevet brugt mod Ikast og de tabte 5-6 til et hold de normalt ville slå 9 ud af 10 gange. Søndag stod den så på B-slutspil, spillet kørte igen, Farsø vandt overbevisende alle 4 kampe og vandt dermed B-slutspillet, så efter en skuffende lørdag var det trods alt nogle glade drenge der rejste trætte hjem. 

U16 piger: Efter en weekend med en del nederlag sluttede U16P med at tabe C-finalen til Haslev med 8-12, men pigerne havde en kanon weekend sammen med andre unge fra hele landet og er helt sikkert klar igen næste år 

Efter 3 dage med masser af håndbold, hygge og sjov var det derfor nogle trætte men glade unge mennesker der ramte Farsø søndag aften.

 

 

e-max.it: your social media marketing partner