UHREHØJE: I dag blev Uhrehøje- og Myrhøj Plantager indtaget af 266 glade løbere, der forventningsfulde og med smil på læben stod klar til at blive sluppet løs i skoven.

Der var tre distancer at vælge imellem, nemlig Uhrskov Trail med halvmaraton og 10,5 km, samt Himmerland Løbet på 5,5 km. Ruterne var tæt markeret med små orange flag, så børnene sagtens kunne løbe alene rundt, hvis far og mor ikke kunne følge med.

Løbeklubben Farsø Tri & Trim var arrangør og havde i år fravalgt at tilbyde maraton-distancen grundet sidste års beskedne tilslutning. Tidsforbruget for vejviserne og de bemandede depoter i skoven stod slet ikke mål med det lave deltagerantal. Derfor satses der nu på de kortere distancer og en hurtigere afvikling af løbet til glæde for både deltagere og de frivillige hjælper fra Farsø Tri & Trim.

Himmerland Forsikring bidrog med en flot medalje til alle børn i mål, samt en drikkedunk og en flaske vand til alle deltagere. Og vand var der brug for! Trods et let skydække sneg temperaturen sig nemlig op på to-cifrede grader. Mange havde ladet sig snyde af den manglende blå himmel og havde derfor iklædt sig for meget tøj. Det betød varme og svedige løbere i mål, som trængte til afkøling. Så vand, saftevand og cola blev indtaget i store mængder.

Der var præmie til 1.herrer og 1.dame i mål på alle tre distancer, samt en enorm mængde lodtrækningspræmier. En stor del af løberne oplevede dermed at blive dagens vindere.

Til næste år har Himmerlandløbet 15.års jubilæum, og Farsø Tri & Trim ser frem til endnu en fantastisk dag i skoven for hele familien.

 

 

e-max.it: your social media marketing partner