FARSØ: I onsdags afholdte ungdomsudvalget i FUIK trænermøde og inspirationstræning for alle klubbens trænere.

-Samme dag planlagde og orienterede vi om de sidste detaljer til weekendens standerhejsning og kommende træningstider, fortæller FUIK’s nyslåede formand Magnus Bojer.

I søndags afholdte FUIK nemlig den årlige standerhejsning for ungdomsholdene fra U9-U16 drenge og piger.

Inden den lette træning mødtes alle spillere, trænere og forældre ved flagstangen på Farsø Stadion. Her blev der budt velkommen til både de mange spillere som plejer at spille, men også til nye spillere. Der blev appelleret til, at de nuværende spillere tager godt imod nye holdkammerater og viser, at der i FUIK er plads til alle. Herudover blev der fortalt, at der nu er åbent for tilmelding til Vildbjerg Cup og fodboldskole. Til forældrene var der en opfordring om at tilbyde og give en hånd med til klubbens arbejdsdag i midten af marts og koncertsamarbejdet med Aars IK i slutningen af marts.

Der blev ønsket god træning og god sæson, imens Thomas Pedersen hejste flaget til toppen.

Efter en let træning blev der serveret saftevand. Som noget nyt var de røde pølser skiftet ud med kyllinge nuggets. Alt i alt en god formiddag med mange glade fodboldspillere, som havde glædet sig til igen at komme udenfor for at spille fodbold.


I dag var der FUIK standerhejsning på Farsø Stadion for ungdomsholdene fra U9-U16 drenge og piger. 

e-max.it: your social media marketing partner