VESTER HORNUM: Sidste tirsdag blev der afholdt generalforsamling for Vester Hornum Løberne. Den blev afholdt i Vester Hornum Hallen med 32 fremmødte deltagere.

Formand Inge M. Jensen kunne berette at klubben, som til marts kan fejre 5 års jubilæum, i 2018 har nået rekord stort medlemstal med 28 personlige- og 50 husstandsmedlemskaber. Klubbens faste aktiviteter er stadig de samme. Der løbes 3 gange ugentligt – fremmødet varierer meget, og der løbes hele året uanset vejr og vind.

Ud over de faste aktiviteter, bliver der arrangeret løb, fælles tilmelding til løb og flere sociale arrangementer. Aktiviteterne blev gennemgået månedsvis. Nogle af de store begivenheder i klubben er når der bliver afviklet motionsløb på ”hjemmebane”. Både Forårs- og Efterårsløbet var meget populære med mange glade og tilfredse deltagere. For Vester Hornum Løberne er et godt depot et ”must”, og det bringer altid glæde. 

Klubben står for tilmelding til mange løb, hvor der ofte bliver givet et lille tilskud til medlemmerne. Til Beaute Pacifique kvindeløbet i Hadsund, deltog Vester Hornum Løberne med 58 deltagere og var løbets største tilmeldte hold. Der var fælles tilmelding til Kanalløbet i Løgstør med 25 deltagere, og til Aalborg Halvmarathon, hvor turen gik gennem tunnellen, med 27 deltagere. Klubben stod i årets løb for 25 arrangementer, samt fællestilmelding til 17 løb

På valg til bestyrelsen var Mai-Britt Frimor og Poul Jørgensen. De blev begge genvalgt uden modkandidater. Valgt til 1. suppleant blev Helle Bæk.

Under Eventuelt fremlagde næstformand Mai-Britt Frimor et oplæg til, hvordan Vester Hornum Løberne kan tilrettelægge træningen, så den tilpasses de forskellige medlemmers behov og ønsker.  Forslaget går på, at lave et Iform-hold, hvor motion kombineret med det hyggelige samvær er vigtigt. Tempoet og distance tilpasses efter de fremmødte og alle er bevidste om og tager ansvar for, at ingen skal løbe alene.  Desuden vil der være en Tempogruppe for de, som gerne vil have lidt mere fart i skoene. Måske i form af intervaltræning eller som gerne vil træne sig op til at løbe længere.  Hvis man løber sammen med ”tempogruppen” kan man risikere at komme til at løbe alene noget af turen. Oplægget blev modtaget positivt og drøftet blandt de fremmødte. 

 

e-max.it: your social media marketing partner