FARSØ: I dag var Farsø repræsenteret til Danish Open i Kickboxing & K-1 i Kedelhallen i Nordkraft i Aalborg.

Børn, unge og voksne kæmpere fra Danmark, Norge og Sverige, indtog Nordkraft for at kæmpe om de eftertragtede pokaler og medaljer, og titlen som Danish Open Champion 2019..  

Det var første gang Himmerland Martial Arts Academy fra Farsø havde en deltager med i et Kickboxing/K-1

Klubbens Danmarks Mester i Modereret Knock Down Karate, Patrick Trier Larsen tog chancen og prøvede kræfter med K-1 titelkampene, og efter først runde i Finalen, måtte Patrick overgive sig til lægens dom, og acceptere at det kun blev til en flot Sølvmedalje.
 

-Vi syntes som forening at det var et flot resultat, når man tager i betragtning at hans modstander var en meget erfaren og betalt kæmper, som kæmper på professionelt internationalt plan, og Patrick har kun få måneders træning i bagagen, lyder det fra Kim Trier Larsen fra Himmerland Martial Arts Academy 

Landsholdtræneren fra Dansk Kickboxing Forbund, har udtaget Patrick Trier Larsen til at være en del af den Dansk brutto Landsholds sammensætning, og har anbefalet at han fremover deltager i FullContact Kickboxing med Lowkick, da han har nogle fantastiske spark, som følge af Kyokushin træning.  

-Vi ser frem til endnu flere stævner i Både Karate og Kickboxing i år, med flere af vore medlemmer. Så vi har fået sparket 2019 i gang i god stil, og håber på endnu flere medaljer og pokaler i løbet af året, sammen med en masse andre oplevelser, med deltagere fra hele verdenen, siger Kim Trier Larsen.

 

 

e-max.it: your social media marketing partner