STRANDBY: Strandby IF har længe næret et stort ønske om en overdækning til klubhuset

så tilskuerne kan stå i læ til klubbens hjemmefodboldkampe i serie 4 på foreningens stadion - som bærer navnet ”Beachtown Arena”.

Klubben manglede ligeledes midler til materialer til opsætning af de superligasæder som klubben købte på auktion for 50 kr. i Silkeborg i forbindelse med ibrugtagelsen af den daværende superligaklubs ibrugtagelse af nyt stadion.

Begge ønsker kan nu blive til virkelighed med en donation på kr.15.000 fra Himmerland Forsikrings Fond. 

Pengene blev forleden overrakt til Strandby IF´s formand Jacob Mortensen af assurandør Torben Nielsen fra Himmerland Forsikring på vegne af forsikringsselskabets fond. 

-Vores fond har med donationen lagt vægt på at ”Beachtown Arena” er et samlingspunkt som skaber et stort fællesskab og sammenhold for borgerne i Strandby og omegn ligesom fonden ved, at der i foreningen ydes et stort stykke frivilligt arbejde for at bevare stadionet som et samlingspunkt for byen, sagde assurandør Torben Nielsen fra Himmerland Forsikring ved overrækkelsen. 

Fonden Himmerland blev stiftet af Himmerland Forsikring i 1988 med det formål at støtte lokale initiativer i forsikringsselskabets virkeområde.

 

e-max.it: your social media marketing partner