VESTER HORNUM: Som et nyt initiativ stillede 10 af Vesthimmerlands ”Byrødder” i dag op til en Five-A-Side håndboldturnering i Vester Hornum Hallen.

”Byrødderne” fordelte sig på to hold og gennemførte en turnering med deltagelse af VØ, IK Vest, Vester Hornum HK og et hold fra Vesthimmerands Kommunes administration. Det blev en meget fornøjelig formiddag.

2
1
3
5
DSC0562
DSC0566
DSC0570
DSC0583

Initiativet kommer fra byrådspolitiker Anders Kjær Christensen (S), der også er medlem af det nye borgerinddragelsesudvalg i Vesthimmerlands Kommune.

-Nu har jeg en del med håndbold at gøre i VØ, der spiller i Vestrup Minihal, og her føler jeg at man mødes på en uformel måde og vi drøfter alt løst og fast i lokalområdet i 3 halvleg.  Det ønsker jeg også med dette arrangement, hvor vi ”byrødder” mødes med borgerne på deres hjemmebane. Denne gang omkring håndbold og i Vester Hornum Hallen. For vores eget vedkommende mødes vi politikere også på en anden måde, hvor vi ikke skyder på hinanden med ord og argumenter, men med en bold.

Turneringen bestod af 6 hold og blev derfor ikke så omfattende som der først var lagt op til. Selvom de fleste af de deltagende ”Byrødder” dyrker sport i deres fritid, så kom sveden alligevel hurtigt frem på panden. For i modsætning til politik, hvor man finder frem til en løsning i forhandling, så gjaldt der her om at score flest mål i de 10 minutter som hver kamp varede. Det betød at der - non-stop, blev spurtet frem og tilbage på banen og afleveret til hinanden i løb. 

 Der var de rutinerede hold fra Østrup-Vognsild, Ranum og Vester Hornum en kende ”politisk” klogere. De satte tempoet ned, organiserede spillet og scorede med lethed mål hos ”Byrøddernes” hold.

Hvem der vandt, er uvæsentligt i denne forbindelse, men fra Anders Kjær Christensen(S) lød der en stor tilfredshed.

-Måske dette møde kan blive en årligt tilbagevendende begivenhed i forskellige haller i kommunen og i forskellige sportsgrene, som alle - såvel Byrødder som borgere kan deltage i.                         

 

e-max.it: your social media marketing partner