FARSØ: 30 hold var tilmeldt FUIK Cup, det indendørs fodboldstævne, der for niende gang var arrangeret af FUIK’s Venner og i den forgangne weekend blev afholdt i Dronning Ingrid Hallerne.

Med kampstart lørdag formiddag kl. 11.00 og sidste finale søndag aften kl. 19.00, nåede stævnet i alt op på 89 kampe inden vinderne var fundet indenfor de enkelte rækker, og de sidste topscorerpræmier var uddelt.  

Lørdag formiddag lagde Himmerlandsmesterskabet ud i en turnering med 6 hold bestående af hovedsagelig lokale hold. I finalen senere på dagen kunne holdet ”Frem i lyset” løfte vandrepokalen som vinder. Turneringen var en hyggeturnering, hvor det sociale var ligeså meget i højsædet som det spillemæssige.      
 

Lørdag middag tog dameturneringen sin start med 8 hold. Her var flere hold udefra taget til Farsø for at dyste imod hinanden. Vinder af turneringen blev Lines Rødder.
 

Søndag fortsatte FUIK Cup med det store elitestævne, hvor der blev spillet om store pengepræmier. Her skinnede det tydeligt igennem, at man var kommet til Farsø for at vinde. Mange af deltagerne spiller også til dagligt også på 1. og 2. divisions hold, ganske vist på græs. Stævnet havde 16 deltagende hold og alle hold var sikret mindst otte kampe, idet der var arrangeret et B-slutspil. Der skulle 50 kampe til inden vinderne var fundet.  
 

Førstepladsen og førstepræmien på 10.000,- gik til Ismejeriet Thy, mens andenpladsen gik Tommerup Efterskole. På de næste pladser fulgte: 3. Neoperl Nordic og Nr. 4: Hobro Apotek/Grønlund Gruppen.  
 

Alt i alt blev det et vellykket stævne med en masse seværdigt fodbold med gode dommere, som forløb til alles tilfredshed.

 

2
3
4
5
10
DSC9914
DSC9921
DSC9928
DSC9931
DSC9936

 

e-max.it: your social media marketing partner