Efterårsløb med 165 løbere

VESTER HORNUM: I dag afholdte Vester Hornum Løberne det årligt tilbagevendende efterårsløb.

Denne gang med 165 tilmeldte, som fordelte sig med 23 på marathon, 65 på ½ marathon og 77 på rundeløb – med mulighed for 5,3 km, 10,6 km eller 15,9 km.

Vejret viste sig fra sin helt fantastiske side til løb, meget lidt vind, god ”løbetemperatur” og solskin.

Løbet blev afviklet som et rundeløb, med en rute på 5,3 km, med start fra Vester Hornum Hallen, ud omkring Gedsteddalen og Risevej. Mange løbere kom med tilbagemeldinger om, at det er en smuk rute. Solens skin i træernes skønne efterårsfarver var rigtig smuk og det var ren nydelse for mange løbere. Rigtig mange løbere oplevede det også, som et ekstra ”hep”, at Randi på asfalten ude på Gedsteddalen havde malet ”god tur” og navnet på hver enkelt løber.

Ude på ruten, nærmere bestemt på Gedsteddalen var navnene på hver løber skrevet på asfalten.

Løbet havde start/mål ved Vester Hornum Hallen, hvor løbets eneste depot også var, et depot som bestod af cola, saft, kakao, vand, noget sødt, noget saltet, forskellige slags frugt og masser af kage, et depot som fik smilet frem hos de mange løbere. De flittige hjælpere i depotet var alle bekendt med opgaven, da de også har hjulpet til tidligere løb, og blev rost af løberne, for en super god service. Hallen er et godt udgangspunkt for løbet, da der er god plads både ude og inde, der er gode toiletforhold og mulighed for omklædning og bad, hvilket mange af løberne på marathon distancerne synes er skønt.

Fra kl. 12 blev der serveret mad i form af rugbrød, franskbrød og boller med varm leverpostej og pålæg. Rigtig mange nyder at få noget ”rigtig” mad i form af rugbrød efter løbet, og her var der tid til at drøfte hvordan løbet var gået og hvor man løber henne næste gang.

-Som arrangør er det dejligt at høre, at deltagerne har nydt løbeturen på en meget smuk rute, at depotet er dømt helt i top, at det er en super flot medalje som man må eje og at forholdene og servicering med mad efter løbet er så meget godkendt, siger Vester Hornum Løbernes formand Inge M. Jensen og fortsætter:

-Fra bestyrelsens side må vi sige at det er skønt, at møde så mange glade og positive mennesker, som har haft en god dag i løbeskoene, og vi håber selvfølgelig at rigtig mange får lyst til at deltage i vores løb igen til foråret.