VESTER HORNUM: I dag stod det atter på den årlige motionsdag på Vester Hornum Skole - lige som det gjorde på mange andre skoler.

På Vester Hornum Skole blev dagens aktiviteter planlagt af 9. og 8.klasses elever, hvor resten af skolens elever blev blandet på 10 hold.

VesterHornum1
VesterHornum2
VesterHornum3
VesterHornum4
VesterHornum5
VesterHornum6
VesterHornum7
VesterHornum8

Allerede torsdag startede forberedelserne til motionsdagen. Eleverne blev torsdag fordelt på hold, hvor de sammen skulle finde på holdnavn og dertilhørende kampråb, samt banner og lignende. Der blev gået til den, og holdene kom til at hedde alt lige fra ”Team Røvhullerne” og ”Hammerne” til ”Gurli Gris” og ”De Lilla freaks”.

Det betød, at der til selve motionsdagen var godt med kampgejst på holdene, og humøret var højt, da holdene skulle rundt på de 5 poster, hvor de dystede mod andre hold. Dagen startede med fælles opvarmning i hallen, som de store elever stod for. Derefter gik alle udenfor, og der blev dystet i sækkevæddeløb, rundbold, en samarbejdsforhindringsbane hvor der efterfølgende skulle laves en taltavle fra 1-100, en stafet hvor der skulle gættes hvilke ting, der gemte sig i en sæk, og en stafet hvor der skulle kastes kartofler uden at tabe dem. Med på turen rundt havde holdene hver tre æg, som de skulle passe på, så de ikke gik i stykker. Disse kunne nemlig indbringe ekstra point, hvis de var hele, når aktiviteterne var omme.

Det var en rigtig god dag, hvor vejret viste sig fra sin bedste side. Dagen sluttede af i hallen, hvor børnehavebørnene blev hyldet for tilsammen at have løbet 30 km, og så blev der kåret en vinder af motionsdagen. Det var meget tæt løb, og det blev en delt førsteplads til ”De fantastiske 4” og ”De brødflove”.

Da motionsdagen var slut, gik eleverne hjem på velfortjent efterårsferie.

 

e-max.it: your social media marketing partner