FARSØ: Farsø var i dag rammen for slag og spark til kroppen, i professionel stil.

Børn, unge og voksne kæmpere fra hele landet, indtog i lørdags, Dronning Ingrid Hallerne for at kæmpe om de eftertragtede pokaler, og titlen som Danmarks Mester.

Det var første gang, at der blev afholdt DM i disciplinen Modereret Knock Down Karate, og Himmerland Martial Arts Academy, hjemmehørende i Farsø, er beærede over at få muligheden for at stå for at arrangere mesterskabet nu og i fremtiden.

Himmerland Martial Arts Academy havde selv 5 lokale kæmpere med, som gjorde den lokale karateskole stor ære.

Patrick Trier Larsen fik en 1. Plads og blev dermed Danmarks Mester. Phillip Hørdum Vestergaard fik en 2. Plads. Leo Holm og Bitten Thornvig fik begge 3. Pladser.

Leo Seiko Ooyama fik en masse hårde kampe, men det rakte desværre ikke til nogen placeringer. Men til gengæld fik han ”Årets Fighter pokal”, da han gang på gang stillede sig på kamparealet selvom han fik en masse slag og spark.

Folk fra hele landet kom for at se turneringen, og Himmerland Martial Arts Academy har efterfølgende fået en masse positiv feedback på turneringen, både fra kæmpere, coaches og tilskuere, og folk ser allerede nu frem til næste års turnering.

 

e-max.it: your social media marketing partner