FARSØ: På lørdag finder Danmarks Mesterskaberne i Modereret Knock Down Karate 2018 sted i Farsøs Dronning Ingrid Hallerne.

Det er første gang i Danmarks historien, at der bliver afholdt DM i Modereret Knock Down Karate, så vi er meget stolte over at vi har fået turneringen trukket til Vesthimmerland, siger Kim Trier Larsen, der har Himmerland Martial Arts Academy, der er hjemmehørende i Farsø. 

Vi har kæmpet for dette, de seneste 5-6 år, og nu er det endelig lykkedes, lyder det videre fra Kim Trier Larsen, der i samarbejde med Dansk Kontakt Karate Organisation og Vesthimmerlands Kommune lykkedes at få aftalen på plads lige før sommerferien. Det betyder at Himmerland Martial Arts Academy også fremadrettet skal stå for at arrangere det årlige DM i Modereret Knock Down Karate.

Det er af stor betydning for lokalområdet, at endnu en tilbagevendende landsdækkende turnering får sin base i Vesthimmerland og Farsø. Derfor vil der også være gratis adgang, så flest mulige kan få chancen for at komme og heppe med.

Himmerland Martial Arts Academy har selv 5 lokale kæmpere med ved dette års DM. Ellers er deltagerne børn, unge og voksne kæmpere fra hele landet, som alle kæmper i håbet om tage DM titlen.

Himmerland Martial Arts Academy har været med til at oprette Dansk Kontakt Karate Organisation, sammen med andre højtstående personer indenfor Dansk Kontakt Karate, og flere klubber kommer til.

-I den kommende tid, vil vi også arbejde på også at få Kickboxing turneringer til området, i samarbejde med Dansk Kickboxing Forbund og traditionelle markerings turneringer i samarbejde med DAI Karate, fortæller Kim Trier Larsen.

 

 

e-max.it: your social media marketing partner