FarSØ Løbet med 659 deltagere – FOTOS&VIDEO

FARSØ: FARSØ: Regnen nåede lige at stoppe frem til løbsstart for den 31. udgave af FarSØ Løbet her til aften og rent vejrmæssigt var det nærmest perfekte forhold til det traditionsrige motionsløb.

Starten gik fra Nørregade ud for Den Jyske Sparekasse, hvor ca. 700 løbere blev sendt afsted.  

 

For mange hører det til en fast tradition at tilbagelægge de 6,5 km. rundt i Farsøs smukke omgivelser og over 1100 havde i år tilmeldt sig løbet. Men desværre – kan man sige, var det kun 659 løbere der gennemførte løbet.  
 

Det skyldes, at ikke alle tilmeldte stiller op når byens løb gennemføres. Farsø Skole havde eksempelvis tilmeldt samtlige sine 781 elever, men det var langtfra alle der synes de ville møde op til start, og altså heller ikke løb over målstregen. 

Publikum i målområdet gav ellers løberne en festlig modtagelse med flag og opmuntrende tilråb, og traditionen tro var der kamp til stregen på opløbsstrækningen på p-pladsen ved Den Jyske Sparekasse. 

Først i mål på p-pladsen bag Den Jyske Sparekasse kom den lokale løber Jacob Rasmussen(Farsø Tri & Trimm) i tiden 0:22:33.

Første dame i mål var Randi Elgaard Kristensen (Vesterbølle Efterskole) i 0:27:12.

Største hold blev Farsø Skole med 781 forhåndstilmeldte. Trods færre gennemførte deltagere på ca. 275 blev skolen alligevel største hold ude på ruten og de vakte opsigt i deres nye lilla løbetrøjer. Outline blev 2. største hold med 68 deltagere og Farsø Tri og Trimm med 41 deltagere.      

Efter sidste løber var i mål var der præmieoverrækkelse i Byfestteltet i Farsø Søanlæg. En overrækkelse der blev fulgt af rigtig mange i teltet. 

Her blev der uddelt præmie og medalje til hurtigste mand og kvinde, samt de 3 hurtigste i hver af de 14 grupper. Disse resultater kan ses på www.run2u.dk.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: