FARSØ: I aften kl. 19.00 løbes FarSøFesten i gang med den 31. udgave af FarSØ-Løbet.

Og hvis du endnu kun er nået til at finde løbeskoene frem, kan du stadig nå at deltage i løbet ved at tilmelde dig fra kl. 18.00 og frem til løbsstart.   

Vest om søen
Ligesom sidste år skal man løbe vest om søen- altså højre om. Det skyldes, at Farsø Festen har inddraget søstien ved Mindelunden til festpladsen.  

Ligesom de foregående år foregår tidstagningen elektronisk ved hjælp af chip i løbsnumrene, som automatisk sættes i gang ved start og som stoppes igen, når løberne passerer en særlig måtte, som er udlagt på målstregen på Sparekassens P-plads.  

I chippen er der indkodet navn, køn og alder på løberen, hvilket betyder, at man i det øjeblik løberen passerer målstregen straks ryger ind på den elektroniske resultatliste, der selvfølgelig ændrer sig indtil til sidste løber er i mål. Farsø Løbet er på 6,5 km.  
 

Præmieoverrækkelse kl. 20.30 

I byfestteltet i Søanlægget hyldes de 3 hurtigste løbere i hver af de 14 grupper med overrækkelse af præmier og medaljer. Desuden afsløres det hvilket firma eller forening, der har stillet med det største hold.    
 

Samtidig kan løbsresultaterne ses på www.run3u.dk  Det er også fra denne side, at man kan udskrive sit eget diplom.  

 

e-max.it: your social media marketing partner