UHREHØJE: Uhrehøje MTB har skabt et træningsfællesskab for rigtige mænd, der cykler MTB(mountainbike). Budskabet er enkelt: Sundhed for krop og sjæl, kammeratskaber og livsglæde.

-Det eneste krav er, at du er mand og godt i stand, siger Knud H. Odgaard fra Uhrehøje MTB om det nye tilbud og forsætter:   

Hvis 2018 skal være året, hvor den dårlige samvittighed og de ekstra kilo på maven forsvinder, så er det med at sige ja tak til en tur i skoven på mountainbike, kaffe, hygge, træning med andre rigtige mænd, frisk luft og lidt mere kaffe.  

Det handler kort og godt om at komme op fra sofaen og ud på cyklen, og være en del at det gode kammeratskab.  

Knud H. Odgaard forklarer at træningen er lagt an så alle kan deltage og træningsbasen er moutainbike stierne i Uhrehøje Plantage med Uhrehøjehuset som base.   

Træningsfællesskabets målgruppe er rigtige mænd, der har behov for at finde en motivation til at bevæge sig og derigennem få en sundere livsstil, mere energi, større livsglæde og mentalt overskud.  

-Det er meningen, at man træner et par gange om ugen, og vi går op i fællesskab, sammenhold og venskab, så man vil blive savnet, hvis man ikke møder op til træning. Det er nemlig hyggen og kammeratskabet, der er i højsædet. Vi skal kunne hjælpe hinanden til at holde os i gang, siger Knud H. Odgaard, der sammen med kammeraterne Morten og Ove blev inspireret til at starte holdet op, da man i Ry Cykelklub har startet et lignende hold op.  

MTB er et godt valg hvis man har været inaktiv i en periode og måske vejer lidt for meget, da det belaster kroppens led mindre end f.eks. løb, boldspil etc.  

-Vi tror på, at MTB er en god måde at starte med fysisk aktivitet, og at sammenholdet er en vigtig motivation for at komme afsted. Det vigtigste er, at det skal være i vores tempo og på vores præmisser, slutter Knud H. Odgaard.    

FAKTA: Om konceptet ”Rigtige mænd cykler MTB- Uhrehøje”
* Et træningsfællesskab for rigtige mænd på 30 år +.
* I den første måned cykles der ca. 60 minutter på brede stier.
* Efter 2-3 måneder cykles der 1-2 timer som singletrack
* Undervejs vil der være aftener omhandlende vedligehold af MTB, Bikefit og sociale arrangementer.


 

 

e-max.it: your social media marketing partner