UHREHØJE: Det var helt og aldeles perfekt forårsvejr, da 228 løbere i dag begav sig ud på det årlige Himmerlandløb og Uhrskov Trail.

I et så flot forårsvejr havde arrangøren bag løbene, Farsø Tri & Trim, dog gerne have set mange flere løbesko i skoven denne søndag, særligt fordi man bød på en ny distance, nemlig 10,5 km, svarende til et ¼ marathon.  

14 maratonløbere blev sendt afsted kl.10, heraf en del gengangere fra de foregående år som bare synes, det er fedt det der med stejle bakker, hvor man skal lytte til sit åndedræt og mærke sin puls, så man hele tiden er i overskud til at klare også den næste krævende stigning. Kl.12 stod 38 halvmaratonløbere og 37 kvartmarathonløbere klar bag startstregen, og en halv time senere blev 139 Himmerlandsløberne sendt afsted på deres 5,6 km knap så kuperede rute. I mål blev der traditionen tro serveret god stærk suppe, hygget på terrassen ved Uhrehøjhuset i solskinnet og udvekslet løber-historier.

Start og målområdet er for alle tre distancer ved Uhrehøjehuset og bag kulisserne arbejdede folkene fra Farsø Tri & Trim målrettet for at oplevelsen for løberne blev så perfekt som mulig. Der er et stort sammenhold i klubben bag afviklingen af sådan en løbsdag og alle deltagere, ægtefæller og bedsteforældre bliver hentet med og børnene sat i sving. e-max.it: your social media marketing partner