VESTHIMMERLAND: Med 1.700 koncertgæster i Messecenter Vesthimmerland forleden er fodboldklubberne FUIK og Aars IK enige om at fortsætte samarbejdet omkring at arrangere koncerter i fremtiden.

 

Det bliver både i Aars og Farsø.

 

-Samarbejdet mellem byerne har fungeret fortrinligt. Vi har ramt noget der var efterspørgsel efter, folk mødte op med godt humør og de tre bands leverede varen, fortæller Brian Otte Samuelsen, der var den tredje part i arrangementet, og som lagde messecentrets haller til.        

 

Selvom de to klubber havde sat næsen op efter 2.000 koncertgæster viste det sig at de 1.700, hvoraf de 600 indledte aftenen med spisning var meget passende.     

 

-Vi havde fat i det købestærke publikum som havde en helt fantastisk aften. Med 600 til spisning fulgte omsætningen godt med helt fra starten af aftenen, så de to klubber kan godt regne med et par hundrede tusinde i overskud på arrangementet, vurderer Brian Otte Samuelsen.          

 

Arrangørerne havde desuden sørget for busforbindelse mellem Farsø og Aars via Hornum for at trække gæster fra store dele af kommunen. Det blev dog kun nødvendigt med en enkelt bus hver vej.

-Her havde vi troet at flere ville have benyttet sig af returbilletten til 80 kr., men den transport havde koncertgæsterne åbenbart selv sørget for, siger en meget tilfreds Brian Otte Samuelsen.     

e-max.it: your social media marketing partner