VESTER HORNUM: I dag afholdt Vester Hornum løbene for 4. gang Forårsløb.

-Endnu en dejlig dag i løbeskoene, hvor 85 løbere trodsede blæst og minusgrader og deltog i løbet – som nogle dog mente, vi burde kalde vinterløb, fortæller formand for Vester Hornum Løberne Inge Marie Jensen.

Deltagerne var fordelt med 5 seje løbere på marathon, 50 på halvmarathon og 30 drog afsted på rundeløb, hvor de fleste valgte at løbe 5 km. 

Til alle løbere som gennemførte hel- og halvmarathon var der medalje. Vester Hornum Løberne har siden sidste løb valgt at få designet en unik medalje med klubbens logo, hvilket lokkede nogle af løbeklubbens egne løbere afsted på halvmarathon, for sådan en måtte de eje. 

Løbet blev afviklet, som rundeløb løb, på en rute på 5,3 km. En lidt kuperet rute som marathonløberne skulle løbe 8 gange, halvmaratonløberne 4 gange og rundeløberne 1, 2 eller 3 gange. Løbet var arrangeret efter reglerne i Klub 100 for både maraton og halvmarathon, så løbet talte med her.

Løbets start og målområde, var ved Vester Hornum Hallen, hvor faciliteterne ude og inde gav de perfekte rammer for et sådant arrangement. Som tidligere blev det også muligt denne gang at opstille overdækket depot i lastbil, men på grund af det meget kolde vejr, var der også opstillet depot indenfor, hvor der også efter løbet blev serveret rugbrød/boller, varm leverpostej og pålæg.
 

De første morgenfriske løbere mødte frem kl. 9, og efterhånden som flere og flere mødte op, bredte der sig en stemning af hygge og forventning. Efter velkomst, løbsinformation, fællesfotografering og opvarmning blev løbet skudt i gang for hel- og halvmarathonløberne kl. 10.00.  

Kl. 10:45 var der så velkomst, løbsinfo, fællesfotografering og opvarmning for rundeløberne, som blev sendt afsted kl. 11.00. 

Dagen igennem summede det af glade og positive løbere, som trodsede den friske vind og minus grader og gennemførte løbet i fin stil. Efterfølgende hyggede de sig indendørs i det tillokkende depot med mange slags hjemmebag, frugt, slik og chips foruden drikkevarerne som bestod af sodavand, saft, kakao, kaffe og vand. Rigtig mange synes, at det var dejligt med frokost efter løbet.  

-Vi har både på dagen og efterfølgende fået mange positive tilbagemeldinger på løbet, og mange som tilkendegav, at de gerne vil deltage i vores løb igen. Datoen for efterårsløbet er allerede fastlagt til den 20. oktober, fortæller Inge Marie Jensen og fortsætter:

Vi er en klub, som går rigtig meget op i det sociale og vil gerne, at der skal være plads til alle. Hvilket tempo der løbes i eller hvor langt der løbes, er ikke så vigtigt, men det er vigtig at man kommer afsted og får en god og positiv oplevelse.


Denne flotte medalje fik flere løbere til at begive sig ud på marathon distancerne.


Der var start og mål ved Vester Hornum Hallen, hvor der inden afgang og blev der taget fællesfotos.

 

e-max.it: your social media marketing partner