VESTER HORNUM: Sidste tirsdag var der generalforsamling i Vester Hornum Løberne. 27 entusiastiske medlemmer mødte frem.

Her kunne de høre en veloplagt formand, Inge Marie Jensen, berette om en løbeklub, der har så højt et aktivitets niveau, så den næsten kunne tage pusten fra de fremmødte. Klubben deltager i gennemsnit fire arrangementer om måneden plus løbe træning fra klubhuset 3 gange ugentligt og ugentlige gåture. 

Vester Hornum Løbeklub har kun eksisteret i 4 år, men har rigtig godt fat i medlemmer som p.t. tegner sig for 38 husstandsmedlemskaber samt 15 personlige medlemskaber. 

Klubben har fra februar 2017 og frem til generalforsamlingen i år deltaget i rigtig mange løb, samtidig er der i klubben blevet arrangeret tre ”tæl skridt” konkurrencer og anden flest motionsløb på en måned. 

I marts blev der afholdt forårsløb med 117 tilmeldte på forskellige distancer. Her blev Vester Hornum Løbernes super forplejning samt overdådig kagebord igen et sikkert hit. I påsken var der deltagelse i Forest to the Bay i Blokhus. I maj deltog 75 deltagere i Vester Hornum Byfest løb. 

I oktober afholdtes igen efterårsløb med rekord mange deltagere 165 stk. på forskellige distancer. 

Klubben har også arrangeret Klovneløb hvor overskuddet går til Hospitalsklovnene, her deltog 122 i en festlig dag. 

Inge Marie Jensen sluttede sin beretning af med en tak til alle der støtter op omkring Vester Hornum Løbeklub og håber på rigtig mange vil fortsætte med at støtte op og melde sig ind i en løbeklub, hvor hygge og samvær er i højsædet. 

Kassereren Lone Gertsen kunne berette om et godt år, men et pænt stort overskud.

Der var valgt til bestyrelsen som efter valget består af Inge Marie Jensen, Poul Jørgensen, Jette Rindsborg, Søren Gertsen samt MaiBritt Frimor. 1. suppleant er Rikke Grimnitz.

e-max.it: your social media marketing partner