FARSØ/AARS: Aars Svømmeklub, der nu dækker svømmeaktivitet i såvel Aars som Farsø, har de seneste fem år haft et rigtig godt samarbejde med Himmerland Forsikring, og det er begge parter indstillet på at fortsætte med de næste 3 år.

 -I svømmeklubben er vi meget glade for forlængelsen af aftalen, og den understreger, at samarbejdet har været gensidigt og positivt, siger svømmeklubbens formand Jimmy Krøier Sørensen. 

Klubben har stor fokus på at synliggøre og markedsføre Himmerland Forsikring som hovedsponsor ikke mindst overfor klubbens 1.200 årlige medlemmer i både Aars og Farsø. Forsikringsselskabet bliver bl.a. promoveret på alt klubtøj samt via bannere ved de mange stævner, hvor klubbens svømmere deltager.  

-Holdet bag Aars Svømmeklub gør en stor indsats i arbejdet med børn og unge og har nogle værdier, vi rigtig godt kan lide og gerne vil bakke op om. Udover mange frivillige ressourcer, ved vi også, at det kræver økonomiske ressourcer at drive en stor klub som Aars Svømmeklub, siger Jesper Færch fra Himmerland Forsikring. 

-Det er vigtigt for os som lokalt forsikringsselskab, at vi via sponsorater - udover den eksponering vi får – kan bevare de kunder, vi allerede har af klubbens medlemmer, men også kan se, at vi hos de medlemmer, som ikke allerede er kunde i selskabet, nu bliver førstevalg, når det gælder valg af nyt forsikringsselskab, nævner Jesper Færch. 

Ved sidste landsmesterskab i Ikast fik klubbens svømmerne ikke mindre end 35 guld, 9 sølv og 6 bronze medaljer med sig hjem, og de repræsenterede på den måde klubben og Himmerland Forsikring på flotteste vis. På den måde får forsikringsselskabet stor synlighed for sponsoratet.  

-Aars Svømmeklub ser frem til at fortsætte det gode samarbejde med Himmerland Forsikring, og med forlængelse af aftalen får Aars Svømmeklub mulighed for at udvikle klubben yderligere til gavn for alle klubbens medlemmer, slutter Jimmy Krøier Sørensen.

 

e-max.it: your social media marketing partner