FARSØ: I dag markerede Farsø KFUM HK sit 75 års jubilæum.

Det skete naturligvis med en række håndboldkampe i Dr. Ingrid Hallerne leveret af U10-ungdomsspillerne, serie 1 damer og 2 divisions damer.

Men som en overraskelse blev der også spillet en showkamp bestående af tidligere spillere i Farsø KFUM HK. Det blev meget underholdende for tilskuerne på lægterne og der var ”spænding” til det sidste for kampen endte 11-11, så alle blev vindere. 

På den måde repræsenterede jubilæet meget godt håndboldklubbens nuværende spillere og fremtidens håbefulde spillere. Men også de spillere som ganske vist selv har lagt håndbolden på hylden, men som stadigvæk er en del af håndbolden via trænergerninger, organisation eller som aktiv forælder til de nuværende håndboldbørn, der skal føre håndbolden videre i Farsø.

Mens kampene foregik i opvisningshallen var der i håndboldklubbens klublokale reception med kaffe, jubilæumskage, gamle fotografier og skrapbøger - og naturligvis en snak om gamle dage.

Gaver var der også. Den største kom fra den trofaste støtteforening Håndboldens Venner. Gaven kom i to pakker. Først som en decideret jubilæumsgave på kr. 25.000 og et flot tilskud til klubbens arbejde på yderligere 75.000 kr., som vennerne bl.a. har tjent ved avisudbringninger i sommerhusområdet. 

Inden aftenens jubilæumsfest, sluttede den offentlige del af jubilæet af med en sejr til Farsø KFUM’s 1. hold, nemlig 2. divisions damer, som leverede en flot sejr på 25-22 over Kristrup foran det jubilæumsstemte publikum i Dr. Ingrid Hallerne.

Farsø KFUM blev stiftet i 1942 og tilbød i mange år udendørs håndbold, indtil man i 1972 kunne rykke indendørs i den nyopførte Farsø Hallerne, som efterfølgende er blevet til Dronning Ingrid Hallerne. I 8 år havde man holdsamarbejde med Aars HK i Team Vesthimmerland, som blev opløst op til denne sæson, hvilket betyder at klubben her i jubilæumsåret igen står helt på egne ben.

e-max.it: your social media marketing partner