FARSØ: Farsø Skole er igen i år med i Ekstrabladets Skolefodboldturnering, hvor man har stolte traditioner og har opnået store flotte resultater, senest sidste år, hvor drengene blev kredsmestre og var blandt de sidste 8 hold i hele Danmark.

Farsø skole var oversidder i første runde og anden runde bød på et dobbelt stævne, da både drenge og pigeholdet skulle en tur til Løgstør for at møde Løgstør Skole.

Det blev en dag, hvor skolerne viste ”fairplay”, da Løgstør vandt hos pigerne og hos drengene tog Farsø sejren.

I en flot kulisse med musik, navneopråb, speaker mm. lagde drengene ud med at vinde 6-2. Trods en svær start på kampen lykkes det Farsø drengene at overtage spillet og kampen og med et hattrick af Mohamed Alomar, to mål af Japhet Bamba, samt et mål af Andreas Drejer slog Farsø Skole sikkert Løgstør Skole.

Hos Pigerne var det modsat – efter blot 40 sek. Scorede Løgstør til 1-0 og allerede efter 3 min stod det 2-0. Trods den noget svære start kæmpede pigerne sig godt tilbage i 1. halvleg og Juliane Kirch reducerede til 1-2. Trods den gode fight må man også nogen gange indse, at man var oppe mod en bedre modstander som fortjent vandt 5-1. 

Pigerne er hermed ude af turneringen, medens drengene med spænding ser frem til at møde vinderen af Støvring opgøret mellem Karensminde Skole og Bavnebakkeskolen.

 Her ses drengeholdet: Mathias, Mohamed, Andreas, Sune, Mads, Jacob, Joachim, Japhet, Frederik S, Frederik L, Magnus, Jeppe, Magnus og Andreas. Træner: Rudi Møller

 

e-max.it: your social media marketing partner