FARSØ: Med sammenlægningen af Farsø Svømmeklub og Aars Svømmeklub har svømmeklubben denne sæson udvidet med mange nye hold.

Selvom der er stor tilslutning til alle holdene, så er der stadig en del ledige pladser på alle hold i både Farsø og Aars, oplyser formand for Aars Svømmeklub, Jimmy Krøier Sørensen og fortsætter: Det gælder i alle aldersgrupper og alle niveauer, f.eks. er der stadig ledige pladser til Babysvømning samt seniorsvømning for dem over 60 år i både Aars og Farsø. De nye ungdomshold Super Teen i Aars og Farsø samt Teen Svømning i Aars har også ledige pladser. Så vi kan kun opfordre alle til at få sig tilmeldt, hvis man vil være med fra start.  

Certificeret FloatFit HIIT klub

Svømmeklubben er også en af verdens første certificerede svømmeklubber med FloatFit HIIT. Da FloatFit er rimeligt nyt på verdensplan, er der kun få i udlandet der kan uddanne nye instruktører. Derfor har svømmeklubben fået hollænderen Pascal Landman til Aars, for at undervise og uddanne holdenes kommende instruktører. De 8 instruktører der netop er blevet certificeret undervisere, er Carina Kjær, Emma Kjær, Klara Fredsbo Therkildsen, Lone Bentzen, Pernille Jakobsen, Amalie Krøier Sørensen, Kathrine Krøier Sørensen og Inge-Marie Krøier Sørensen.

-Pascal var en super god underviser, der gennemgik teori og praktiske øvelser med de nye instruktører. Ved de praktiske øvelser fik instruktørerne at mærke, at pulsen kan blive høj, når der dyrkes fitness på de såkaldte AquaBase. Ligesom det ikke er helt nemt, at holde balancen på AquaBase, når tempoet sættes i vejret. Instruktørerne glæder sig nu til, at praktisere øvelserne for de kommende svømmere på holdene, fortæller Jimmy Krøier Sørensen.

Svømmeklub håber, at unge og voksne i Vesthimmerland vil tage godt imod det nye tiltag, og klubben kan allerede nu melde udsolgt på det ene af de i alt fire FloatFit hold. Til gengæld er der mulighed for at prøve de sidste tre hold om torsdagen og fredagen indtil efterårsferien, så man ikke skal tilmelde sig for en hel sæson. Tilbuddet om at prøve indtil efterårsferien gælder også det andet nye hold Aqua Circle, der er cirkeltræning i vand. Dette hold er også et torsdags- og fredagshold, men her foregår motionen i vandet, med redskaber som Aqua stepbænke, Aqua trampoliner, Aqua cykler m.m.

 Nyt på programmet er det såkaldte floatfit, som instruktører netop er blevet certificeret i.     

e-max.it: your social media marketing partner