VESTER HORNUM: I dag afholdt Vester Hornum Løberne for tredje gang klovneløb – et løb der alene afholdes for at støtte Hospitalsklovnene, således at pengene der betales i startgebyr tilfalder dem.

- De overordnede retningslinjer for løbet og dets afvikling er bestemt fra Danske Hospitalsklovne, når man melder ind at man gerne vil stå som arrangør for et løb. Man må så håbe, at de synes at der skal være et løb hos os, og vi fik lov igen i år, siger formand for Vester Hornum Løberne Inge Jensen.

Det blev i lighed med de tidligere år en festlig dag, hvor løbet for første gang havde besøg af en ”ægte” hospitalsklov. Løbet blev afviklet fra VHIF’s klubhus midt i Vester Hornum og med en rute på 2,6 km var den overskuelig for såvel børn som voksne. Rundstrækningen kunne løbes så mange gange man ønskede.

Inden løbsstart var der mulighed for at få malet klovneansigt af dygtige lokale ansigts malere. Desuden fik alle deltagere udleveret en rød klovnenæse. Det var også her, at den ægte hospitalsklovn Veranda dukkede op. Hun løb rundt og bød deltagerne velkommen og lavede sjov med børnene.

Efter velkomst fra formand Inge Jensen, klovneopvarmning og fællesfotografering, blev løbet sat i gang af Veranda, som selvfølgelig også var ude at heppe på løberne, med opmuntrende bemærkninger og skulderklap. Enkelte voksne fik at vide, at de helt sikkert havde snydt, og blev opfordret til at tage en omgang mere.

Ved målet fik alle tildelt klovnemedalje og børnene fik balloner og sæbebobler. Depotet var selvfølgelig Vester Hornum Løbernes store kagebord, saftevand og kaffe som blev nydt og hygget med rundt om på græs og borde/bænke.

Det blev for de 122 deltagere en rigtig hyggelig formiddag i højt solskin, og flere tilkendegav at de er klar igen næste år.

En tidligere lokal havde desuden tilkendegivet at støtte løbet med et beløb pr. tilmeldt deltager, og i alt bliver det til kr. 10.600 kr. til Danske Hospitals klovne.

1
2
3
4
5
6


e-max.it: your social media marketing partner