Haubros seje sild på vej til DGI landsstævne

HAUBRO: I dag drager et hold fodboldtøser fra Haubro ”Haubros seje sild” til DGI’s landsstævne i Aalborg. 

Charlotte Thrysøe fortæller: – Vi skal spille en masse fodbold og have det sjovt med hinanden. Sidste gang, for 4 år siden, var vi til landsstævnet i Esbjerg. Der havde vi farvet vores hår helt orange, det kunne med garanti ses, for vi blev kontaktet af mange deltagere som lige var henne og spørge om det var rigtig farve fremfor sprayfarve.

Vi håber selvfølgelig på den samme opmærksom hed i år, ikke mindst fordi vi gør endnu mere ud af det denne gang. 

Nogle af pigerne har fået lavet negle med landsstævnefarverne på, andre har fået barberet L2017 ind i håret. Derudover har vi bestilt nyt spillertøj og dragter.  

Vi er en blandet flok af gamle og unge. Vi tager en flok afsted med 6 spillere, 1 træner og 1 holdleder. Vi har lånt en stor båd som vi skal indkvarteres i. Den ligger i Vestre Bådehavn, så vi er tæt på der, hvor det hele det sker.  

Vi er flere på holdet som har været til landsstævne 3 og 4 gange. Vi vil ikke gå glip af det fællesskab vi får på sådan en tur. Vi stiller op for Haubro Idrætsforening, men klubben er lille og har ikke de store midler at dele ud af, derfor er vi glade for at flere sponsorer har hjulpet os.

 

 

 

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: