FARSØ: Vær med til at starte en sund og hyggelig tradition i Farsø: Løb eller gå rundt om søen i Farsø og vær samtidig med til at støtte børn. Det er kort og godt drejebogen for nyheden FarSØ stafetten i Farsø Søanlæg, der finder sted næste onsdag.  

Sundt, sjovt og hyggeligt
De korte runder på 800 m. omkring søen giver både løbere og publikum de bedste muligheder for at få en god oplevelse i Farsøs smukke søanlæg. Det gælder om at få alle med, for om ikke andet kan man få sig en hyggelig aften gåtur i Søanlægget på en time og få klaret dagens motion.   

Tilmeldingerne er i fuld gang
-Vi kan se, at de fleste tilmeldinger indtil nu er stafethold, så man kan få vejret og en snak inden næste runde startes, siger initiativtager til FarSØ stafetten, Gert Hosbond.

Og man kan tilmelde sig lige frem til løbsstart, oplyser Gert Hosbond og tilføjer: ønsker man mad og drikke efter løbet, kan man også bestille det ved tilmelding.   

Bliver det til Rom eller Athen?
Spændende bliver det at se, hvor langt der kan løbes på den time stafetten varer. For selvom stafetten kan tages i helt eget tempo - og det først og fremmest gælder om at være med, så har man alligevel indbygget en lille konkurrence for at se, hvor langt Farsø Skoles mange hundrede elever og aftenens øvrige deltagere kan løbe tilsammen.

- Vi håber på 2.000 - 3.000 km. Det svarer til at vi sammen løber fra Farsø til Rom. Skulle det blive helt til Athen(4.000 km), vil det være rigtigt flot siger Gert Hosbond.

Støtter børn på Julemærkehjemmet
Antallet af kilometer omregnes nemlig til penge som går til et godt formål. Det gode formål er Julemærkehjemmet i Hobro. Julemærkehjemmet hjælper overvægtige børn, som hverken har kondition eller selvtillid, når de ankommer til hjemmet. Men det har de når de tager derfra. Ud over at være blevet adskillelige kilo lettere og blevet fortrolig med sund kost, så har de også fået et naturligt forhold til det at dyrke motion. Og netop dette arbejde som Julemærkehjemmet gør for børn, har FarSØ staffen besluttet at støtte.

Og for oprigtig at vise deres aktive glæde for hjælpen fra FarSØ Stafetten, vil alle elever og lærere fra Julemærkehjemmet i Hobro møde op i Søanlægget næste onsdag for at løbe med.

Kommunalpolitikere stiller også op til løb
Interessant bliver det også at se den lokale kappestrid mellem de politiske stafethold fra Venstre, Konservative og Socialdemokratiet og hvem, der viser sig at være i bedst form til efterårets kommunalvalg. 

Bag FarSØ stafetten står organisationen Sundhed, Trivsel og Læring i samarbejde med Lions Club Farsø og Farsø virksomheden Time.

e-max.it: your social media marketing partner