FARSØ: 200 tilskuere klappede og jublede på lægterne i Dronning Ingrid Hallerne i dag søndag, hvor der var U19-landsholdhåndbold på programmet. 

1
2
3
4
5
6
7
8

Kampen stod mellem Danmarks og Hollands U19- damelandshold. Både ved kampen lørdag i Hobro og søndag i Dronning Ingrid Hallerne vandt de danske U19-piger.  I Hobro med 29-24 og i Farsø overlegent med 32-24(19-9)

Begge kampe var træningskampe forud for sommerens EM i Slovenien, og med dem fik man et indtryk af niveauet hos de to holds spillere. Et var i hvert fald sikkert, der var fart over feltet.         

- Sammenlagt har det været to gode kampe for os, hvor vi har fået lige præcis den modstand, vi har bedt om. Vi har først og fremmest fået prøvet en masse af, hvor vi har spillet offensivt forsvar og 7-mod-6. Dernæst har vi mødt et hold, der spiller tempofyldt håndbold, hvor vi er blevet testet på flere parametre. Vi har fået et stærkt udbytte med fra denne weekend, lød det fra landstræner Heine Eriksen efter kampen.  

Medarrangør af kampen i Dronning Ingrid Hallerne, Farsø KFUM HK havde gerne set et par hundrede mere til klassehåndbold i Dronning Ingrid Hallerne, men var også bevist om det flotte sommervejr udenfor og andre arrangementer denne weekend.

 

Farsø KFUM HK benyttede muligheden overfor de håndboldinteresserede i hallen, at promovere ”Vi løfter i flok”. Det gik på helt konkrete opgaver lige træner, gulvtørrer ved kampe til hjælpere ved Farsø Festen og avisomdeling i sommerhusene i sommerferien. Alle sammen opgaver som samler kræfterne og giver indtægter til håndboldklubben.    

e-max.it: your social media marketing partner