FARSØ: Den 21. juni er der premiere på et nyt tiltag i Farsø, som understreger Farsø som sundhedens by og de fortræffelige rammer byen har for at være aktiv i naturen. 

FarSØ stafetten er en ny lokal event med fokus på at alle kan være med til sundt, sjovt og hyggeligt samvær. Bag FarSØ stafetten står ”Sundhed, trivsel og læring i Farsø” i samarbejde med Lions Club Farsø og Farsø virksomheden Time

Selve stafetten består af et dags- og et aftenarrangement. Om dagen er det Farsø Skoles elever og inviterede lokale skoler, der lægger ud med at forcere rundstrækningen på 800 m. omkring søen i Farsø med start og mål ved spejderhuset. Opgaven lyder på: Løb så langt du eller dit hold kan på en time.

Om aftenen er opgaven den samme, men her henvender man sig til enkeltpersoner og foreninger, firmaer, organisationer o.a. med stafethold på max. 3 personer.       

Vinderne er de personer og hold det løber længst, men den største sejr vil dog være - samlet set med hjælp fra samtlige deltagere, at løbe distancen til Rom(3.000) eller endnu bedre til Athen(4.000 km). Det er nemlig sådan, at hver kilometer der løbes, støttes med en krone til et godt formål. Det gode formål vil arrangørerne melde ud senere.        

Støtte håber man også på fra dem der ikke ønsker at løbe. For langs løbestien kan man følge det kommenterede løb og heppe på løberne. Man kan sågar også følge løbet fra luften fra lifte, som Time opsætter rundt om søen. Men fremfor alt vil der være hyggeligt samvær med mad og drikke. 

-Tilmelding til Stafetten er gået i gang - og husk alle kan deltage uanset fysisk form, lyder det fra initiativtager Gert Hosbond, der ser frem til en sund, sjov og hyggelig dag i Farsø Søanlæg med rigtig mange deltagere.    

e-max.it: your social media marketing partner